Radio Palafolls fa 5,5 anys

Una xocolatada i un espectacle infantil obriran demà els actes de celebració dels 5 anys i mig de la nova etapa de Radio Palafolls (RP). L’11 de juny de l’any 2005 s’inaugurava els nous estudis de l’emissora a la fàbrica el Forroll, des d’on emet de forma ininterrompuda des de llavors.

Radio a Palafolls des de 1985

L’emissora, però és molt més antiga. L’any 1985 començava l‘emissió de la incipient RP, en uns estudis molt rudimentaris a la Ciutadella. Després passarien a la plaça Major, des d’on l’emissora es va anar fent gran fins la seva desaparició a finals dels 90.

Després d’un llarg silenci, RP tornava a emetre, ara fa 5 anys i mig, des del Forroll, de forma semi-professionalitzada, i amb la col·laboració d’una 30a de persones, que de forma voluntària fan els seus programes de ràdio.

Per celebrar aquest aniversari, avui l’emissora ha organitzat una xocolatada popular i un espectacle infantil amb Jaume Barris. L’acte començarà a les 5 de la tarda a la plaça de Poppi i el teatre, i serà la primera trobada dels oients del programa infantil de RP, Tic Tac Ringgg.

Premis

Dissabte serà el torn dels pares, ja que l’emissora ha preparat una Festa Remember, per tal de recordar la música dels 70, 80 i 90. La festa es farà al teatre amb entrada gratuïta i amb servei de bar. Els encarregats de punxar els èxits de sempre seran els Slum dj, qui habitualment s’encarreguen de la música de la Festa dels 80 de l’estiu a PLF.

Ja la setmana que ve, els oients de la ràdio podran aconseguir un munt de premis, entre els quals destaquen àpats en restaurants, estades en hotels curiosos, sortides de relax i d’oci de forma gratuïta.

Tota la informació, la trobareu al facebook de Radio Palafolls i al nostre web.