L’Ajuntament de Pineda de Mar atorgarà beques per a estudiants d’estudis superiors

Ajuntament de Pineda de Mar

Ajuntament de Pineda de Mar

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha aprovat les bases reguladores per a l’atorgament de beques a alumnes d’estudis superiors, per al curs 2013/2014.

L’Ajuntament destinarà anualment una partida econòmica de 10.000 euros per becar als alumnes d’estudis superiors (universitat i cicles formatius de grau superior) que tinguin dificultats econòmiques per fer front a les despeses de matriculació, llibres i transport.

Es tracta d’una línia de beques de nova creació, amb la que el Govern municipal vol suplir les retallades i encariments que estan patint els estudiants universitaris i de cicles formatius. Una mesura amb la que es vol facilitar l’accés al estudis superiors i millorar la qualificació professional dels joves pinedencs.

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha manifestat que és una aposta del govern local ”per ajudar a les famílies amb pocs recursos i als joves que volen fer una carrera universitària, així com per millorar els índex de formació superior de la població”. Les Bases, amb els requisits i la documentació a presentar es poden consultar en aquest enllaç.

La presentació de sol•licituds s’ha de fer a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Pineda, de 9 a 14 hores. El termini de presentació de sol•licituds estarà obert fins a l’ 11 d’octubre de 2013.