Inici de les obres per habilitar a Calella 119 noves places d’aparcament

Espai destinat a l'aparcament

Espai destinat a l’aparcament

Han començat les obres d’adequació dels terrenys just al costat de l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella. La previsió és que d’aquí tres mesos ja es podrà disposar d’aquesta nova zona blava, que tindrà 119 noves places d’aparcament. Es denominarà Hospital 2, i en total la zona tindrà 260 places, que donaran servei als usuaris del centre sanitari però que també serà un complement per a la zona centre i la zona d’oci de la riera Capaspre.

A banda d’incrementar el nombre de places d’aparcament a la ciutat, amb aquesta actuació també es milloraran la neteja i el sanejament de la zona, a més d’unificar la il·luminació dels dos aparcaments.

L’empresa Gestvia va signar un contracte de lloguer per cinc anys i deu mesos amb el propietari del solar per fer-hi un nou aparcament.

En aquests terrenys van aparèixer fa anys unes restes arqueològiques romanes. Ara, un cop analitzades per tècnics arqueològics de la Generalitat, s’ha decidit fer-los un tractament preventiu i deixar-les tapades.

El cost d’adequació del terreny i construcció de l’aparcament és de 180.000 euros, i el lloguer mensual que pagarà Gestvia serà de 2.000 euros els primers tres anys i 3.200 euros mensuals els anys quart, cinquè i sisè.