La PAH de Tordera demana solució per a una família que perdrà el seu habitatge

Imatge de la protesta

Imatge de la protesta

Una trentena de membres de la plataforma d’afectats per la hipoteca de Tordera es van manifestar ahir davant l’ajuntament per exigir una solució per una família de Tordera que el proper divendres, 21 de juny es quedarà al carrer.

La família afectada, que té l’habitatge al centre vila, fa temps que no pot pagar el lloguer del pis, i el propietari ha engegat el procés de desnonament. La membre de la PAH, Isabel Fernàndez demana a l’ajuntament que actuï per buscar una solució per aquest ciutadans.

La plataforma recorda que hi ha més de 2100 pisos buits a Tordera. Isabel Fernàndez adverteix que si per divendres no s’ ha trobat cap solució, la família i els membres de la plataforma aniran a dormir davant de l’ajuntament.

L’Ajuntament de Tordera informa que des de la creació de la Mesa per a l’Habitatge, on hi ha representants del la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, els grups municipals i les entitats d’atenció social, no s’ha fet efectiu cap desnonament. L’Ajuntament considera que s’està fent una bona feina des de la Mesa i en aquest sentit vol seguir treballant, solventant els diferents casos que es plantegin a través de les vies que siguin necessàries per aconseguir-ho.

Text i foto: Radio Tordera