Ràdio Malgrat és des d’avui Ona Malgrat

L’emissora municipal és des d’avui Ona Malgrat. Així ho ha presentat aquest migdia la seva responable Laura Téllez, en companyia del periodista Sergi Mas, i l’alcaldessa, Conxita Campoy. Ona Malgrat enceta un nou camí cap a la professionalització de l’emissora municipal amb un nou model de ràdio basat en la qualitat, la proximitat i la transparència.

Sergi Mas ha apadrinat aquest nou projecte de ràdio, parlant de la seva experiència en el món del periodisme i en els seus inicis en una ràdio petita de barri. Més 150 persones han assistit a la presentació d’Ona Malgrat al Centre Cultural, entre elles regidors del consistori malgratenc i l’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí.

 

Sergi Mas ha explicat de manera amena, propera i directa la importància dels mitjans locals, en especial, de les emissores municipals. Ha parlat de com en són d’importants per ser l’altaveu de tota allò que passa al poble. Ha fet referència a la seva experiència professional de molts anys en el món de la ràdio i als seus inicis en en emissores petites i de gran proximitat amb l’oient.

Laura Téllez, responsable d’Ona Malgrat, ha presentat el nou model d’emissora municipal que té com a objectiu convertir-se en un mitjà local de referència. Ha detallat els objectius tècnics, de gestió, de programació i de funció social, entre altres, que marcaran aquest nou camí. També ha fet referència a tots els canvis que ha s’han produït en l’emissora municipal i els que estan previstos.

El gran canvi ha estat el canvi de nom: Ràdio Malgrat és ara Ona Malgra. Un nou nom amb la idea de marcar el començament d’una nova etapa i alhora de diferenciar-se de les emissores del nostre voltant. Tant Laura Téllez com l’alcaldessa han agraït la seva tasca als treballadors, col·laboradors i persones que durant els 30 anys d’història de l’emissora municipal han fet possible aquesta trajectòria.

Edició: JFG – Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar