L’oferta turística de les comarques gironines es presenta al SITC 2011

Imatge de la Costa Brava

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona es presenta a la 20a edició del Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC) que se celebra al recinte firal de Montjuic, a Barcelona, del 7 al 10 d’abril amb les novetats en l’oferta turística de la destinació. El Patronat de Turisme hi participa amb un estand propi en el que es visualitzaran imatges de diferents atractius i productes de la destinació. Aquest espai es trobarà ubicat al pavelló número 2 del recinte firal (F-609), i ocuparà una superfície de 105 m2 on hi tenen cabuda 12 entitats i empreses gironines que compten amb diferents mostradors per exposar els seus productes, ofertes i serveis.

Els participants gironins al SITC són: Oficina de Turisme de BlanesOficina de Turisme de Lloret de Mar; Oficina de Turisme de L’Escala-Empúries; Càmping Vall d’Aro i Càmping Interpals; Consell Comarcal del Gironès; Turisme Garrotxa; Consell Comarcal del Pla de l’Estany- Ajuntament de Banyoles; Vall de Núria; Turisme Rural; Patronat de Turisme de la Cerdanya; Club de Turisme Nàutic de la Costa Brava i Patronat de Turisme Costa Brava Girona

Des de l’espai Costa Brava Pirineu de Girona s’ofereix material informatiu i promocional sobre l’oferta turística de la zona. També, productes com cultura, salut i bellesa, golf, vies verdes, senderisme, turisme nàutic, gastronomia, esquí, etc, i documentació específica adreçada a professionals del sector turístic.

Com a novetats al saló es presenten les centrals de reserves en línia d’hotels, apartaments turístics i restaurants de la destinació del portal turístic de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Altres novetats són la reedició de la Guia gastronòmica de les comarques gironines, els webs de producte Golf i Salut i Bellesa, el canal Wikiloc Costa Brava i Pirineu de Girona, a més del conjunt de l’oferta turística del territori.

Vinculant amb l’oferta turística i gastronòmica, l’estand del Patronat de Turisme disposarà d’un espai on s’hi exposaran i vendran productes alimentaris a través dels qual s’apropa el públic al coneixement del territori gironí.

El saló ha dissenyat un programa de jornades per a professionals. Un valor afegit a visitants i expositors, amb el que s’enforteix la vessant més tècnica exclusiu per a professionals. El Patronat de Turisme participarà a diverses activitats professionals programades realitzant tasques de prospecció. Entre les sessions a les que assistirà hi ha el Workshop ACAV i SITC, el congrés internacional de Turisme i Dret, la conferència dedicada a l’estratègia promocional en mercats d’origen i el I congrés de bloggers que reunirà 40 blocaires que explicaran les seves experiències com a viatgers donant claus sobre com optimitzar recursos si es vol donar la volta al món.

Edició: José Fernández