L’Ajuntament de Lloret tanca la discoteca St Trop i un de los agressors del jove mort ingressa a presó

Vídeo El Periódico

Els tres detinguts per la pallissa mortal a un jove italià de 22 anys en una discoteca de Lloret de Mar, a la Selva, han passat a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Blanes aquest dilluns a la tarda. El jutge ha decretat presó provisional per a un dels tres joves, mentre que els altres dos han quedat en llibertat.

A un quart de cinc han entrat a les instal·lacions per declarar davant del jutge. Els detinguts, de nacionalitat russa i residents a França, van agredir al jove en una baralla que es va iniciar a l’interior del local i després de ser expulsats pel personal del centre. Els Mossos els van localitzar poc després al passeig marítim de la població i els van detenir acusats d’un delicte d’homicidi.

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha decretat el tancament cautelar de la discoteca St Trop. El tancament arriba després de que les investigacions dutes a terme per la Policia Local i diferents tècnics dels departaments de serveis jurídics, Protecció Civil i Activitats hagin detectat anomalies de caràcter greu en matèria de seguretat.

La investigació preliminar ha determinat que l’empresa que gestiona la discoteca no tenia cap empleat de seguretat contractat. Per l’aforament de la discoteca, al voltant de 1.800 persones, debia tenir quatre persones dedicades especificament a tasques de seguretat, a més del personal que realitza el control d’accés a l’establiment. El tancament cautelar es mantindrà fins que l’establiment esmeni les anomalies detectades.

Per altra banda l’Ajuntament de Lloret ha convocat i realitzat avui un minut de silenci a la Plaça de la Vila en el que s’ha recordat al jove italià mort, s’ha mostrat el suport a la família i s’ha condemnat públicament aquest acte de violència injustificada. Més de dos-centes persones hi ha participat.

Noticia relacionada: «Los hombres que mataron a un joven en Lloret son chechenos con formación en lucha», en www.elperiodico.com