Lloret de Mar acull el XIII Congrés Ecoplayas organitzat per ATERGUS

Des d’ahir i fins demà 7 d’octubre Lloret de Mar és la seu del Congrés Ecoplayas, organitzat per l’Associació Tècnica per la Gestió de Residus i Neteja Urbana i Mediambiental (ATERGUS). Més de 150 professionals entre els quals tècnics municipals i d’altres entitats públiques, polítics, sanitaris, comercials, industrials i consultores participen en aquestes jornades que combinen blocs tècnics amb casos pràctics.

La part formativa compta amb ponències sobre recuperació de platges, recollida de residus, meduses, energies renovables marines, accessibilitat a les platges, salvament i socorrisme i bones pràctiques mediambientals entre d’altres. Aquesta vessant més tècnica es completa amb una exposició de material, on diferents empreses del sector presenten les darreres novetats en aquest àmbit. Aquesta demostració tindrà lloc el proper dijous a les 16.30h a la platja de Fenals.

En paraules d’Ignasi Riera, regidor de Medi Ambient «les platges són un dels nostres principals atractius turístics i no són substituïbles per tant és important que destinem tots els nostres esforços en garantir la seva conservació».

El congrés va ser captat l’any passat arrel de les accions promocionals del Lloret Convention Bureau, quan Lloret de Mar va participar a Gijón en l’anterior edició d’Ecoplayas. Continuant amb aquesta tasca comercial el Lloret Convention Bureau ha participat la setmana passada en el congrés Korazza de Sevilla, que ha tingut lloc entre el 2 i 4 d’octubre. Els expositors són destinacions i proveïdors de serveis per a esdeveniments i d’altres serveis per a associacions professionals.

El Lloret Convention Bureau hi participa amb un espai propi juntament amb d’altres destinacions com Tarragona, Girona, Sevilla, Sant Sebastià o Gijón. El públic d’aquesta fira són principalment executius d’associacions: presidents, directors i gerents de diferents associacions professionals amb poder de decisió i organització dels actes de les associacions que gestionen.

Amb aquesta acció de promoció, el Lloret Convention Bureau reforça la seva estratègia per arribar al client final del mercat associatiu i donar a conèixer tota la potencialitat de la destinació en el segment del turisme de reunions.

Edició: José Fernández – Foto: Ajuntament de Lloret