Activitats a Blanes els dies 21, 22 i 23 de novembre

Divendres 21 de novembre

§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins l’espai “Hora del conte”: El petit món del Petit Príncep, amb Assumpta Mercader.

§ De 18 a 19,30 hores, al Centre d’Estudis Avançats de Blanes, ubicat al C. d’Accés a la Cala Sant Francesc, 14: Jornada de Portes Obertes.

Dissabte 22 de novembre

§ De 10 a 14 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzada per l’Assoc. Country Blanes, dins de la campanya del country català “Cap nen sense joguina”: II Festa de la Joguina (recollida de joguines per lliurar a la Creu Roja). Hi haurà contes, xocolatada, tallers de manualitats, actuacions a l’escenari i ballada de country.

§ A les 12 hores, al C. de Bassegoda, s/núm: acte d’inauguració del nou local social de l’Associació de Veïns de Mas Florit.

§ A les 17 hores, a la sala García-Tornel (Ample, 11): acte d’inauguració de l’exposició Marqueteria, l’art de la fusta.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 11 Representació de l’obra Iaia!, interpretada per Montserrat Carulla, Aleix Peña i Arantxa Jiménez, i dirigida per Roger Peña.

iaia_1

Diumenge 23 de novembre

§ De 9,30 a 14 hores, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzat pel Club Escacs Blanes: Campionat Territorial Absolut d’Escacs.

§ A les 10, a les 12 i a les 15,30 hores, al jardí botànic Marimurtra, ubicat al Pg. de Carles Faust, 9, i dins de la Setmana de la Ciència 2014: Jornada de portes obertes i visites guiades (amb inscripció prèvia per a les visites guiades).

§ A les 13 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament, i organitzada per la Plataforma de Dones de Blanes, en commemoració del Dia Internacional Contra la Violència Masclista: Concentració.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), Rialles Blanes: Cirquet Confetti posa en escena l’espectacle de pallassos i música Pianíssimo Circus.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (Roig i Jalpí, 16), i organitzat per les Joventuts Musicals de Blanes: Concert de guitarra clàssica a càrrec de Darío Barroso.