La CUP de Blanes exigeix garanties pel 9N

pancarta_9nLa CUP de Blanes ha sol•licitat formalment aquest matí una reunió amb l’alcalde de Blanes per demanar informació sobre les accions que des del consistori es pensen fer per fomentar la consulta del proper 9N i per garantir-ne un èxit i un clam democràtic.

La formació de l’esquerra independentista vol instar tant a l’equip de govern així com a tots el grups municipals que el passat 25 de setembre van fer possible l’aprovació de moció de suport al 9N a mobilitzar-se de manera clara i contundent per garantir que la consulta sobre el futur polític de Catalunya tingui totes les infraestructures i logística necessàries per garantir-ne l’èxit.

Segons Joan Rota, portaveu de la CUP, «hem demanat una reunió amb l’alcalde perquè creiem necessari que aclareixi al conjunt de la ciutadania quines son les accions i quines intencions té el consistori de cares al 9N». La formació independentista ha remarcat que «exigim també als partits polítics que van recolzar la moció de suport al 9N que posin tota la seva maquinària política i logística al servei del poble català i del poble de Blanes, que demana poder votar amb les màximes garanties el 9N».

La CUP participarà activament de la consulta del 9N i demanarà el vot per la independència de Catalunya, per culminar el pols democràtic amb l’estat i forçar la ruptura que ens ha de permetre iniciar un procés constituent i construir una república catalana que garanteixi la igualtat, la solidaritat i la justícia social.