Faran obres de millora al port esportiu de Canyelles

El port està gestionat pel Club Nàutic de Cala Canyelles

El Club Nàutic de Cala Canyelles invertirà un total de 2 milions d’euros per millorar el port després d’haver aconseguit una nova concessió. Fins ara aquesta instal·lació havia estat 11 anys amb una concessió provisional i per aquest motiu no s’havia dut a terme cap millora.

Ara, i segons explica el president de l’entitat, Albert Borràs, el port s’ha de posar al dia i el que es farà és millorar les instal·lacions, el clavegueram, la recollida dels residus, es preveu construir també un edifici social amb un restaurant i incorporar serveis com lavabos i dutxes.

 

Borràs ha explicat també que durant els anys de concessió provisional el port havia quedat estancat i ha qualificat aquests darrers anys d’època complicada perquè uns anys abans que s’acabi la concessió la gent té por i no fa cap tipus d’inversions.

En aquest sentit ha afegit també que el finançament dels 2 milions d’euros que costen les obres previstes serà íntegrament privat. És a dir, seran els socis actuals, 140 en total, els que hauran de pagar aquestes millores que crearan una nova imatge del port.

Així ho ha confirmat també el cap d’aquesta instal·lació, Joan Berengueras. Pel que fa al port de Canyelles, Berengueras ha explicat que s’han fet obres per millorar la seguretat de la instal·lació però que continuen tenint mancances per fer front a temporals de Llevant i Migjorn.

Pel que fa als terminis de les obres que es duen a terme al club nàutic de Canyelles, aquestes ja han començat tot i que no tenen una data de finalització fixada. Els 2 anys de termini que se’ls donava per acabar els treballs estan a punt de passar però,  segons expliquen els responsables de les instal·lacions, qui marca el ritme d’aquestes obres són les administracions.

Text: Nova Radio Lloret