L’IES de Vidreres incorpora un nou cicle formatiu de grau mitjà en sistemes informàtics i xarxes

L’Institut d’Estudis Secundaris de Vidreres incorporarà un nou cicle formatiu de grau mitjà en sistemes informàtics i xarxes, segons ha avançat la regidora d’Educació, Genoveva Mor. Aquest nou cicle permetrà obtenir un títol oficial en tècnic en sistemes microinformàtics i xarxes i tècnic en explotació de sistemes informàtics.

 

Les preinscipricions es varen iniciar el dilluns 14 i s’allargaran fins al proper 25 de maig, segons ha informat el director de l’Institut d’Educació Secundària de Vidreres, Lluís Hernández. Pel que fa el període de matricula ordinària, el termini serà del 2 al 10 de juliol, i , finalment el període de matrícula extraordinària per als pendents d’exàmens de setembre, el període de matrícula serà del 7 al 13 de setembre.

quest nou cicle formatiu de grau mitjà en sistemes informàtics i xarxes et dóna competències per a instal·lar i mantenir serveis sobre xarxes fixes i mòbils, serveis d’Internet i els sistemes informàtics monousuari i multiusuari, amb la prestació de suport a l’usuari final en condicions de qualitat, de seguretat i en els terminis adequats.

Aquells alumnes que cursin aquest grau poden accedir a tècnic en manteniment de sistemes informàtics en entorn mono/multi, tècnic en manteniment de serveis d’Internet, tècnic en manteniment de xarxes d’àrea local, tècnic en vendes de tecnologies de la informació i de la comunicació ( TIC). A més, els estudiants que ho vulguin podran continuar els seus estudis en condicions avantatjoses en batxillerat i en les proves d’accés a cicles formatius de grau superior.

La regidora d’Educació, Genoveva Mor, ha valorat molt positivament aquesta iniciativa ja que «això permetrà als nois i noies del nostre municipi i també dels pobles veïns que disposin d’una nova sortida professional».