El TSJC decreta la suspensió cautelar de les obres d’ampliació de la C-32

Blanesaldia.com

La Plataforma ciutadana Aturem la C-32 vol fer saber que la sala del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya a data de 21 de juliol de 2017 ha resolt favorablement la petició de suspensió cautelar de les obres de prolongació de la C-32 Blanes-Lloret de Mar (cliqueu aquí per descarregar la resolució judicial).

En concret el tribunal estima, entre altres aspectes que « … el proyecto de trazado podría haberse aprobado sin evaluación ambiental, lo que comportaría su nulidad de pleno derecho, ...» i «las partes recurridas (totes les empreses, gremis i Generalitat) alegan que la suspensión de las obras comportaría importantes perjuicios, pero no aporta dato alguno sobre los perjuicios que podrían derivarse de la necesidad, en su caso, de deshacer la obra ejecutada sin evaluación ambiental, y reponer los terrenos al estado que tenían antes de su comienzo».

Ara, a l’espera de data pel judici, no es pot començar cap moviment de màquines, ni cap marcatge de bosc, ni cap moviment més d’expropiació. Cal esperar la resolució del judici i per tant estem contents i celebrem amb prudència aquesta nova passa que s’ha aconseguit fer.