Doble barrera dissuasiva al centre de Vilobí per millorar la seguretat dels vianants

Ajuntament de Vilobí d’Onyar

L’Ajuntament de Vilobí d’Onyar va instal·lar ahir dimarts al matí una doble barrera dissuasiva a la cruïlla entre el carrer Sant Josep i la travessera Antiga Cal Mestre -accés a  la plaça Nova- de Vilobí, amb l’objectiu de millorar la seguretat dels vianants en aquest tram on sol confluir un elevat volum de trànsit.

Aquesta ha estat la resposta del consistori davant les reiterades queixes dels veïns a causa de la poca visibilitat amb què compta l’encreuament, que es troba de camí a l’Escola Josep Madrenys.

Ajuntament de Vilobí d’Onyar

El regidor de Mobilitat, Quim Vivas, ha assegurat que «aquesta és una mesura més en la línia de reforçar la seguretat en aquest punt del nucli urbà de Vilobí». Vivas ha afegit que la doble barrera «contribuirà a evitar que els vianants puguin travessar massa ràpid i com a conseqüència topar amb algun vehicle». En aquesta línia, ara fa uns dies es va instal·lar també una pilona en aquest mateix tram de carrer per tal d’obligar els vehicles a passar pels ressalts i impedir de passar per sobre la vorera.