L’Ajuntament de Lloret i l’Associació de Comerciants fomenten l’ús de bosses reutilitzades per les festes de Nadal i Reis

Demà a les 11h. al C/ Sant Pere tindrà lloc l’acte de presentació de les bosses reutilitzables amb la marca Lloret de Mar. L’Ajuntament, l’Associació de Comerciants de Lloret i l’Associació de Comerciants d’El Molí-Rieral han signat un conveni per repartir bosses reutilitzades entre els establiments adherits per aquestes festes de Nadal. En aquesta darrera acció es comptarà amb l’implicació de més de 250 comerciants lloretencs. Es distribuiran 8.000 bosses en els establiments i 5.000 més des del consistori en activitats, campanyes de sensibilització ambiental i esdeveniments organitzats al llarg de l’any.

 

 

Aquesta acció forma part d’una campanya iniciada l’any 2008 en el marc del Dia català sense bosses de plàstic, moment en què l’Ajuntament de Lloret es va unir a la iniciativa de la Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable, amb la finalitat d’emprendre accions per reduir la generació de bosses de plàstic.

S’ha volgut fer coincidir aquest petit gest amb les festes nadalenques, atès que el consum s’incrementa per aquests dates i això fa que es generin més residus: embalatges dels regals, caixes de cartró, piles o estris vells.