anuncio_erc

En marzo el número de parados descendió en Lloret en 288 personas y en Blanes en 185

Oficina de empleo de Blanes

El pasado mes de marzo el número de parados inscritos en las oficinas de empleo de la comarca de la Selva experimentó un sustancial descenso, que augura una importante recuperación del empleo los meses de verano. El paro descendió en 692 personas, de las que casi la mitad residen en Lloret de Mar.

Continua llegint

Finalitza el curs de formació del programa Joves per l’Ocupació a Tossa de Mar

Consell Comarcal de la Selva

El programa Joves per l’Ocupació 2016-2018, impulsat pel Consell Comarcal de la Selva, finalitza les formacions, que s’han dut a terme des del passat mes de gener, al llarg d’aquesta setmana. A Tossa de Mar s’ha fet l’acte de cloenda del curs de l’especialitat d’ajudant de cuina aquest dimarts, 21 de març.

Continua llegint

Grupo Espcializados Media SL, millor iniciativa emprenedora La Selva 2016

Publicat a YouTube el 29-2-2016

El Consell Comarcal de la Selva ha distingit l’empresa de Vilobí d’Onyar Grupo Espcializados Media SL, de l’emprenedor Pol Ribas Pibernat, com a la millor iniciativa empresarial posada en marxa durant l’any 2016 d’entre les més de 300 a les quals s’ha donat assessorament des del Servei de Creació d’Empreses de la institució.

Continua llegint

En enero el paro creció en Lloret y Blanes pero descendió en Maçanet, Santa Coloma i Vidreres

Oficina de empleo de Blanes

Al finalizar el pasado mes de enero el Departament de Treball, Afers Social y Famílies contabilizó en las oficinas de empleo la comarca de la Selva un total de 11.284 personas inscritas en busca de un empleo. Han sido 84 más que al finalizar el pasado año, cuando la tasa de paro comarcal era el 15,8% de la población activa.

Continua llegint

S’inicien els cursos de formació per a joves a Santa Coloma, Tossa, Riudellots i Sils

Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva ha iniciat aquest dilluns 16 de gener els cursos del programa Joves per l’Ocupació 2016-2018 a Santa Coloma de Farners, Tossa de Mar, Riudellots de la Selva i Sils. En l’edició d’enguany hi participen un total de 40 joves d‘entre els 16 i els 25 anys amb nivells formatius baixos, qua estan en situació d’atur i no estudien.

Continua llegint