anuncio_erc

En abril el paro descendió en Lloret en 485 personas y en Blanes en 360

Una céntrica calle de Lloret, el pasado 12 de abril / Blanesaldia.com

La creación de empleo se aceleró el pasado mes de abril y el resultado está a la vista: al finalizar el mes se contabilizaron 1.230 parados menos en la comarca de la Selva, dejando el total en 9.300. El mayor descenso se registró en Lloret de Mar, donde el número de desempleados descendió en 485 personas. Además, en Blanes el descenso fue de 360 parados menos.

Continua llegint

En marzo el número de parados descendió en Lloret en 288 personas y en Blanes en 185

Oficina de empleo de Blanes

El pasado mes de marzo el número de parados inscritos en las oficinas de empleo de la comarca de la Selva experimentó un sustancial descenso, que augura una importante recuperación del empleo los meses de verano. El paro descendió en 692 personas, de las que casi la mitad residen en Lloret de Mar.

Continua llegint

Finalitza el curs de formació del programa Joves per l’Ocupació a Tossa de Mar

Consell Comarcal de la Selva

El programa Joves per l’Ocupació 2016-2018, impulsat pel Consell Comarcal de la Selva, finalitza les formacions, que s’han dut a terme des del passat mes de gener, al llarg d’aquesta setmana. A Tossa de Mar s’ha fet l’acte de cloenda del curs de l’especialitat d’ajudant de cuina aquest dimarts, 21 de març.

Continua llegint

Grupo Espcializados Media SL, millor iniciativa emprenedora La Selva 2016

Publicat a YouTube el 29-2-2016

El Consell Comarcal de la Selva ha distingit l’empresa de Vilobí d’Onyar Grupo Espcializados Media SL, de l’emprenedor Pol Ribas Pibernat, com a la millor iniciativa empresarial posada en marxa durant l’any 2016 d’entre les més de 300 a les quals s’ha donat assessorament des del Servei de Creació d’Empreses de la institució.

Continua llegint