Nomenats els candidats del PPC per Blanes i Lloret de Mar

Salvador Tordera

El Comitè Electoral del Partit Popular de Catalunya (PPC) va nomenar el passat divendres els caps de llista d’aquesta formació per a les properes eleccions municipals del mes de maig dels municipis de Blanes i Lloret de Mar, que són candidats nous. El President del PPC de Girona, Josep Enric Millo,  ha expressat la seva «satisfacció» per la renovació que el partit farà en aquests municipis tan importants així com el seu «convenciment» de que els populars en aquests municipis aconseguiran «els millors resultats».

 El cap de llista del PPC a Blanes és Salvador Tordera , de 51 anys. Gerent de l’Empresa Drinks Mar S.A. El cap de llista del PPC a Lloret de Mar és Enric Martínez, de 42 anys. És empresari del sector sanitari i hospitalari.

 

Per Millo «el PPC de Girona està confeccionant unes llistes on la conjunció entre  renovació i experiència és un dels seus grans valors». Millo considera que «la feina que al llarg d’aquests anys han fet les diferents juntes locals per aconseguir que més ciutadans s’impliquin en el projecte del PPC a les comarques de Girona ens permet avui presentar les candidatures dels millors».