Decret d’alcaldia de Blanes per la renúncia de Lourdes Fàbrega

  • Ajuntament de Blanes

    Després que la 1a tinent d’alcalde ha presentat la renúncia dels seus càrrecs a l’equip de govern, l’alcalde assumeix les seves regidories a l’espera que s’elabori una nova distribució del cartipàs municipal

La primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Blanes, Lourdes Fàbrega, ha presentat aquest dimecres 23 de gener de 2013, la seva renúncia per escrit a tots els seus càrrecs de govern. Aquesta renúncia fa necessària una modificació del Cartipàs Municipal 2011-2015 que es va aprovar el juny de 2011 per reassignar les competències que tenia delegades.

 

Per aquest motiu, aquest mateix dimecres l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, ha emès un decret en què, a banda d’acceptar la renúncia de Lourdes Fàbrega, la cessa com a membre de la Junta de Govern Local i com a primera tinenta d’alcalde. Al mateix decret, també s’informa que l’alcalde de Blanes ha passat a assumir totes les competències de govern que tenia assignades fins ara Lourdes Fàbrega, a l’espera d’una nova distribució de responsabilitats que quedarà reflectida al Cartipàs Municipal.

Lourdes Fàbrega tenia assignades competències específiques a les àrees de Recursos Humans, Participació Ciutadana, Promoció de la Ciutat, Joventut i el Servei de Català. D’altra banda, també exercia les funcions de coordinació de l’Àrea de Benestar i Ciutadania, tasques que també seran assumides novament per l’alcalde.