L’Ajuntament de Blanes convoca el 7è Concurs de Relats Breus per a Joves ‘Bolleré’

Per setè any consecutiu, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes ha convocat el Concurs de Relats Breus per a Joves Bolleré, adreçat a tots i totes aquelles que, durant el període de presentació dels treballs, tinguin entre 15 i 29 anys. El seu objectiu és fomentar la creació literària entre els joves així com promoure els valors culturals de la literatura.

El concurs consta de dues categories: la A és per a joves entre 15 i 20 anys i la B per a joves de 21 a 29 anys. Els premis estan quantificats en 300 euros per als guanyadors i en150 euros per als finalistes. En aquest sentit, la dotació econòmica s’ha reduït d’un 50% respecte la de l’any passat.

La temàtica dels treballs és lliure, han d’estar escrits en català i l’extensió ha de tenir un mínim de 3 fulls i un màxim de 6 fulls. Els relats s’han de lliurar al Portal Jove de Blanes dins d’un sobre tancat a l’exterior del qual hi ha de figurar el nom del concurs, el pseudònim de l’autor, el títol del treball i la categoria.

El termini de presentació d’originals finalitza el 28 de desembre de 2012 i el veredicte públic i lliurament dels premis es farà el 25 de gener de 2013. Els guanyadors i finalistes els escollirà un jurat format per la tinenta d’alcalde de Joventut, un especialista en llengua i/o literatura, un membre d’una entitat associada a l’art i els guanyadors del concurs Bolleré de l’edició del 2011. Les bases del concurs es poden consultar al Portal Jove de Blanes (carrer Ample 11), Telèfon 972 379 329.