Paella per a 500 persones per celebrar el 50è aniversari de la parroquia Sagrada Familia de Blanes

Elaboració de la paella, ahir a la pista d’hoquei dels Pins / Foto: Montserrat Moraleda

Ja fa un any, tot just quan encara estaven recents les activitats fetes amb motiu del 50è aniversari de les Cases dels Pins, ja varem tenir la primera reunió per començar a preparar el 50è aniversari de la Parròquia.

A aquesta primera reunió, un petit grup de persones ens varen reunir per començar a donar les pinzellades del  que podien fer per commemorar aquest aniversari.

Paella per a 500 persones / Foto: Montserrat Moraleda

En un primer moment no sabien ben bé el que volien, però al llarg de la segona i la tercera reunió l’embrió del que havia significat “Santa Ceclina” a la parròquia es va anant gestant. I a partir d’aquí tot va anant encaixant com un puzle, i va sorgir la idea de rememorar aquells temps fent una “Paella”.

En aquest punt varem copsar les opinions de la gent que havia estat l’organitzadora de aquelles paelles que es feien a Santa Ceclina, i de seguida es van engrescar, el grup va anant creixent.

I el que semblava que seria una petita activitat va anar madurant fins convertir-se amb un cap de setmana d’activitats. I el que semblava tant llunyà al temps per fi ha arribat.

Foto: Montserrat Moraleda

Avui [per ahir] hem celebrat aquesta trobada amb una “Paella” per 500 persones,  amb el mateix esperit d’aleshores. Ha estat un dia ple d’emocions, records, participacions, i on l’esperit de camaraderia ha estat present.  Han estat moltes persones les que han participat al llarg d’aquest any organitzant, preparant etc.

No les volem anomenar personalment a totes, ja que correm el risc d’oblidar algú. Però si volem des de aquí donar les gràcies a tots aquells que han fet possible recuperar i reviure l’esperit de Santa Ceclina. Moltes gràcies a tots.

L’organització

Foto: Montserrat Moraleda

També es van fer activitats pels infants / Foto: Montserrat Moraleda