Activitats a Blanes els dies 6, 7 i 8 de juliol

Divendres 6 de juliol

§ A les 12 hores, a la Pl. de la Verge Maria: Petita actuació musical a càrrec de l’escola municipal de música Eixample, de Barcelona.

§ Al C. de Sant Pere Màrtir, actes de celebració de les festes de Quatre Vents 2012.
– A les 18 hores, inauguració de les festes i cercavila pels carrers del barri amb la Colla Gegantera de Blanes. En acabar, Festa Infantil.
– A les 22 hores, ball amb el grup Maracaibo.

§ A les 20,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzat per l’Esbart Joaquim Ruyra: Festival folklòric amb la participació de grups de ball de diferents països.

§ A les 22 hores, a les Caves Mont-Ferrant, ubicades al C. de Mont-Ferrant, s/núm: Concert de jazz, amb Anna Luna Quartet.

Dissabte 7 de juliol

§ Tot el dia, al Pg. de Cortils i Vieta: Petit circ Allè Allè (malabars).

§ De les 9 a les 14 hores, al Pg. de Pau Casals, i organitzada per l’Associació Encants Baix Empordà: Fira de Brocanters.

§ A les 10 hores: Acte d’inauguració de la nova seu de Creu Roja Blanes-Lloret de Mar-Tossa de Mar a Blanes, ubicada al C. de Sant Jaume, 12, amb la presència del conseller de Benestar Social i Família, l’Honorable Sr. Josep Lluís Cleries.

§ A la Pl. de l’Església, actes de celebració de les Festes de Raval i Sa Carbonera (l’Enramada).
A les 17 hores, festa infantil amb contes de “La Mercè”, jocs i xocolatada.
A les 21,30 hores, sopar popular a la fresca, gran rifa, bon cremat a càrrec del xef “Siscu Gabina” i ball amb l’orquestra “Angie & General Music”.

§ Al C. de Sant Pere Màrtir, actes de celebració de les Festes de Quatre Vents 2012.
A les 18 hores, presentació de les manualitats que es fan al local social.
A les 23 hores, ball amb la gran orquestra Terra Nova.

§ De les 18 a les 19,30 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzada per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes: Desfilada vestits de paper
§ A les 20 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc els Músics, i organitzada per l’entitat l’Esguard: «Sense Diferències», desfilada de roba per a persones amb discapacitat intel·lectual i sense.

§ A les 20,30 hores, a l’espai comprès entre Sa Palomera i Sa Pujola, i organitzat per la Parròquia Sta. Maria: Acte de Benedicció del Mar.

§ A les 20,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzat per l’Esbart Joaquim Ruyra: Festival folklòric amb la participació de grups de ball de diferents països.

§ A les 21 hores, al veïnat del Puig de la Dona: Sopar popular de celebració de la festa del veïnat.

§ A les 22 hores, a la platja central, davant del monument a la sardana, i organitzat per l’Associació Cultural Crit d’Art: X Festival de Curtmetratges a la Platja.

Diumenge 8 de juliol

§ Al C. de Sant Pere Màrtir, actes de celebració de les festes de Quatre Vents 2012.
A les 10 hores, esmorzar català.
A les 12 hores, missa rociera amb la coral rociera Romero Verde (a la capella de Sta. Anna del barri).
A les 18,30 hores, homenatge als avis del barri, amenitzat pel quadre de sevillanes infantil de l’AV de Quatre Vents i l’associació de Country de Blanes.
A les 22 hores, ball amb el Peseta.
A les 24 hores, Cremat popular i tancament de festes.