Activitats a Blanes els dies 15, 16 i 17 de juny

Divendres 15 de juny
§ A les 21.30 hores, al carrer Sant Pere Pescador, dins els actes de les Festes del barri de S’Auguer, Cinema al carrer, amb una selecció de curt-metratges.

Dissabte 16 de juny

§ De 9 a 12 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, Trobada d’escoles d’Hoquei Patins, organitzada per Blanes Hoquei Club Fundació.

 

§ De 9 hores a 19 hores, al camp de futbol de Can Borell, Torneig 25è. Aniversari FC Racing Blanenc, categoria aleví, organitzat per FC Racing Blanenc, a continuació entrega de premis.

§ De 9 a 20 hores, al camp de futbol de Ca la Guidó, Torneig Benjamí de Futbol, organitzat per AD Ca la Guidó.

§ A les 12 hores, al carrer Sant Pere Pescador, dins els actes de les Festes del barri de S’Auguer, Concurs de truites i tastet, amb premis per a les tres millors. Lliurament de premis a la façana, finestra i balcó millor guarnit.

§ A les 17.30 hores, al carrer Sant Pere Pescador, dins els actes de les Festes del barri de S’Auguer, Berenar pels nens i nenes del barri.

§ A les 21 hores, a l’Esplanada del Port al costat de la Llotja vella, dins els actes de les Festes del Barri del Port, Havaneres a càrrec del grup Barca de Mitjana.

§ De 21 hores fins 1 hora, a Morralla Espai Creatiu (C/ Estació, núm. 7, nau 4), presentació oficial de l’Escola de Dansa de l’Esbart Joaquim Ruyra.

§ A les 21:30 hores, al carrer Sant Pere Pescador, dins els actes de les Festes del barri de S’Auguer, Sopar Popular, i després espectacle musical a càrrec del Grup ABAC.

§ A les 23 hores, a l’Esplanada del Port al costat de la Llotja vella, dins els actes de les Festes del Barri del Port, Ball a càrrec de l’Orquestra Maracaibo.

Diumenge 17 de juny

§ A les 9 hores, al carrer Sant Pere Pescador, dins els actes de les Festes del barri de S’Auguer, Traca per un despertar festiu.

§ De 9 a 21 hores, al camp de futbol de Can Borell, Torneig 25è. Aniversari FC Racing Blanenc, categoria pre-benjamí i benjamí, organitzat per FC Racing Blanenc, a continuació entrega de premis.

§ A les 11 hores, al carrer Sant Pere Pescador, dins els actes de les Festes del barri de S’Auguer, Sardinada patrocinada per Peixos Sala.

§ A les 19.30 hores, al carrer Sant Pere Pescador, dins els actes de les Festes del barri de S’Auguer, Berenar del veïnat al carrer, música i karaoke.