Activitats a Blanes els dies 18, 19 i 20 de maig

Divendres 18 de maig

§ A les 14 hores, i organitzada pel Club Esportiu Tahoo Team Curses Extremes: 1a etapa de la IV Cursa Costa Brava Xtrem Running.
Sortida: Sa Palomera. Recorregut: Pg. de Mar, rotonda del Port, escales direcció Mar i Murtra, Cala St. Francesc, camí de ronda, Pinya de Rosa i Cala Treumal.

§ A les 19 hores, a Casa Saladrigas, ubicada al C. de Roig i Raventós, 2, i com a activitat paral·lela a l’exposició “L’Holocaust a Europa 1933-1945”: Projecció de pel·lícula i posterior debat.

 

§ A les 19 hores, a l’antic Pavelló d’Esports, i dins dels actes de celebració de les Festes de Primavera, organitzades per l’AV dels Pins:
– A les 21,30 hores. Sopar Popular.
– A les 23,15 hores. Ball de Festa amb el conjunt Nova Gamma.

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, i organitzat per l’Assoc. d’Amics de “Música a l’Esperança”, dins del cicle “Música a l’Esperança, XXI Cicle de Concerts”. Actuació del Cor de Cambra Sota Palau, sota la direcció de Josep Mª Guinart.

Dissabte 19 de maig

§ De les 8 a les 20 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzada pel Club Twirling Costa Brava: Copa Catalana de Clubs de Twirling.

§ De les 9 a les 20 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Rítmica Blanes: Fase Final Individual Copa Catalana, nivells IV, V i VI, i Fase Conjunts Copa Catalana, nivells IV, V i VI.

§ A les 12 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai “Dijous de lletres i mots”.
Acte de presentació del llibre “Encuentra tu buena suerte”, de Frank González, autor local.

§ A l’antic Pavelló d’Esports i dins dels actes de celebració de les Festes de Primavera, organitzades per l’AV dels Pins:
– A les 17 hores. Homenatge a la Tercera Edat.
– A les 18 hores. Actuació dels grups de ball i dansa de la Casa del Mar.
– A les 22 hores. Gran Ball amb en Franky.

Diumenge 20 de maig

§ A les 7,30 hores, a la platja de S’Abanell, i dins dels actes de celebració de les Festes de Primavera, organitzades per l’AV dels Pins.
Tirada a l’art i sardinada.

§ De les 8 a les 20 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Twirling Costa Brava: Copa Catalana de Clubs de Twirling.

§ A les 11 hores, pels carrers del veïnat, i dins dels actes de celebració de les Festes de Primavera, organitzades per l’AV dels Pins: Cercavila amb la Colla Gegantera de Blanes.

§ De les 11 a les 14 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzada per l’Associació Country Blanes: 2a. ballada al carrer. Exhibició de Ball de Country.

§ A les 12 hores, a l’església parroquial de la Sagrada Família, ubicada a la Pl. de Ntra. Sra. del Vilar, i dins dels actes de celebració de les Festes de Primavera, organitzades per l’AV dels Pins: Ofici Solemne.

§ A les 13 hores, a la Pl. de Ntra. Sra. del Vilar, i dins dels actes de celebració de les Festes de Primavera, organitzades per l’AV dels Pins.
Sardanes a càrrec de la Cobla del Col·legi Sta. Maria.

§ A l’antic Pavelló d’Esports, i dins dels actes de celebració de les Festes de Primavera, organitzades per l’AV dels Pins:
– A les 17 hores. Records Musicals a càrrec del grup Abac.
– A les 19,30 hores. Havaneres amb el grup Xarxa i cremat a la mitja part.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic, ubicat al C. de Roig i Jalpí, 16: Concert de Jazz a càrrec de Ricard Molina Quartet.