2on Concurs de Fotografia CURT-CAT GIF 2012

Tema : Imatges que permetin conèixer la realitat cultural i social catalana: Llengua, cultura, País. Imatges dels racons del nostres barris, ciutats o comarques i de les persones que en formem part. Imatges que fomentin la cohesió social mitjançant activitats culturals i de lleure i la interrelació entre les persones.

Imatges sobre qüestions d’actualitat que tinguin transcendència o afectin la societat catalana. Imatges d’activitats culturals des de les tradicions més arrelades fins a les iniciatives més innovadores. Imatges que fomentin i defensin la llengua i la cultura catalanes. Reflexos de la realitat cultural i social catalana.

Organitzen: “GIF” Associació Cultural Grup d’imatge i Fotografia de Blanes i Òmnium Cultural Selva Marítima.
Col·labora: Ajuntament de Blanes,
Àmbit del Premi: Pot participar-hi tothom que ho desitgi. Lliure de drets d’admissió.
Modalitat: (DIG) Arxius digitals
Presentació: Cada autor podrà presentar com a màxim tres fotografies per tema. Totes les fotografies optaran als premis corresponents a les 3 millors fotografies, .El mateix autor no podrà obtenir més d’un premi. La tècnica fotogràfica es lliure.
Termini de presentació dels treballs: Fins al 10 de maig de 2012
Trameses i dubtes: Per correu electrònic a: gif.blanes@gmail.com
Format: JPG.
Mides de les imatges: Per cada foto cal que envieu l’arxiu en alta resolució (254 dpi) i un altre en baixa resolució (72 dpi recomanem 1024 píxels de base en format horitzontal, i/o 768 píxels d’alçada en format vertical). És podrà requerir major resolució als autors de les fotografies premiades o seleccionades per a la seva correcta impressió en cas de ser necessari.
En cas de qualsevol dubte pregunteu al mail: gif.blanes@gmail.com

Les obres seran identificades amb títol de la foto, lloc i/o municipi on ha estat feta la fotografia, nom del autor de la fotografia, adreça completa, telèfon, correu electrònic, i si s’escauen: l’entitat fotogràfica a la qual pertany, número de soci de la Federació Catalana de Fotografia i el número de soci d’Òmnium Cultural pels premis socials.

Veredicte

El veredicte serà públic el dia 12 de maig 2012 a la Casa Saladrigas C/ Roig i Raventós, 2 / Pg. Mestrança, 73 de Blanes i és comunicarà als concursants.
Premis Generals
1r Premi 250 €uros
2n Premi 150 €uros
3r Premi 100 €uros

Premis Socials d’Òmnium Cultural:
1r, 2n i 3r Premis especials per socis Òmnium
(Caldrà haver-nos indicat prèviament el nº de soci d’Òmnium Cultural)

El 1r i 2n i 3r premis Generals són puntuables per l’obtenció dels títols AFCF‐EFCF‐MFCF de la FCF Federació Catalana de Fotografia. Sobre el premis es practicaran les retencions fiscals que corresponguin.
Lliurament de premis: Dissabte 2 de juny a Casa Saladrigas Passeig Roig i Raventós, 2 / Pg. Mestrança, 73 de Blanes
S’exposaran una selecció de les obres del 18 de maig al 2 de juny de 2012 a la Casa Saladrigas: C/ Roig i Raventós, 2 / Pg. Mestrança, 73 de Blanes

Drets d’autor. Els autors que presentin les obres en aquest concurs se’n reconeixen autors i manifesten que no dóna lloc a cap reclamació per drets d’imatge. L’organització s’eximeix de qualsevol conflicte de publicació o exposició de les obres. Els drets d’autor de les fotografies presentades i premiades seguiran essent del fotògraf. Es farà una selecció de les obres participants per una exposició itinerant i es podran usar en els actes culturals que organitzin els organitzadors, citant-ne als autors.

Jurat: Hi haurà un jurat d’admissió i un altre de qualificació formats per l’organització i tres persones del món de la fotografia reconegudes per la Federació Catalana de Fotografia (FCF). Els organitzadors es reserven el dret d’introduir les modificacions que creguin oportunes i de resoldre qualsevol contingència no prevista. Els organitzadors i concursants es sometent al reglament de reconeixements de la FCF i a les presents bases.

Aquest concurs està reconegut per la Federació Catalana de Fotografia amb el nº 2012/53 i és puntuable per l’obtenció dels títols ‐AFCF‐EFCF‐MFCF‐ de la FCF
gif@blanes.cat
http://gif.blanes.cat/
www.facebook.com/GIF.GRUP.IMATGE.FOTOGRAFIA.BLANES