Final de temporada 2016-2017 a Ràdio Blanes

Ajuntament de Blanes

Ràdio Blanes ha festejat la finalització de l’actual temporada 2016-2017 amb una trobada que es fa ver ahir al matí a les instal·lacions de l’emissora. La celebració l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat del regidor de la ràdio municipal, Albert Sanz. També han participat el segon tinent d’alcalde, Àngel Canosa, i la responsable de Ràdio Blanes, Joanna Fernández.

Al llarg de la temporada 2016-2017, s’han estat emetent una vintena de programes a través del 97.7 de la FM. Es tracta d’espais de tota mena, majoritàriament musicals. Pel que fa als col·laboradors i col·laboradores que s’encarreguen de fer-los realitat, sumen una 40ena. Alguns d’ells representen una entitat del municipi, mentre que d’altres ho fan a títol particular, bolcant els seus coneixements o la seva passió per alguna especialitat o tendència musical a través de les ones.

Ajuntament de Blanes

Homenatge a Antònia Petit, que deixa Ràdio Blanes

La celebració d’aquest matí ha viscut un moment molt emotiu, quan Joanna Fernández ha compartit amb tots els assistents la notícia que una de les col·laboradores de l’emissora, Antònia Petit, deixarà Ràdio Blanes. La conductora de l’espai Els meus clàssics, que també ha col·laborat durant aquests darrers anys en d’altres programes de l’emissora, hi ha estat vinculada durant quatre temporades.

Al llarg d’aquest darrer cicle 2016-2017 s’han estrenat nous espais com ara Rock Màsters, Latineando, El Banc del Temps i el magazine informatiu Es Dijous, que inclou una tertúlia amb els representants polítics municipals. Els darrers mesos també s’ha fet el magazine Que B l’Estiu. La trobada festiva d’aquest dissabte s’ha tancat amb unaFotografia de Família i un brindis perquè la propera temporada sigui encara millor.