Activitats a Blanes del 28 d’abril a l’1 de Maig

Divendres 28 d’abril

§ A les 17 hores, a la Biblioteca Comarcal(Pg. de Catalunya, 2): club de lectura juvenil (per a joves a partir de 12 anys): “Ullals”, de Salvador Macip i Sebastià Roig.

§ A les 19 hores, a la Casa de Cultura, ubicada al C. de Mn. Jaume Arcelós, 7: Càpsules de Ciència: El cervell emocional i creatiu. Conversa amb el degà de la Facultat de Medicina i investigador de la UdG, Joan San.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26). “I Certamen de lectura en veu alta per a persones adultes”, a càrrec dels alumnes de l’Oficina de Català, alumnes de batxillerat de l’institut S’Agulla i alumnes de GES de l’Escola d’Adults Es Piteus.

Dissabte 29 d’abril

§ De 16,30 a 20 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzat per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes: Torneig d’escacs.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i com a acte de celebració del “Dia Internacional de la Dansa”, la companyia “XaviXeviXou” posa en escena la comèdia ballada “From lost the river”.

Diumenge 30 d’abril

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i com a acte de celebració del Dia Internacional de la Dansa”, la companyia “Forever Rey del Pop” posa en escena “Minner Michael”, un viatge per la trajectòria musical de Michael Jackson.

Dilluns 1 de Maig

§ 38a. Diada de Germanor de l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal de la Gent Gran Blanes – Benet Ribas.
A les 11 hores, a la parròquia de Sta. Maria, ubicada a la Pl. de l’Església: Missa solemne en record dels pensionistes i jubilats difunts.
A les 14 hores, al restaurant Mont-Ferrant (C. de l’Abat Oliba), 3: Dinar de Germanor i ball de fi de festa amb música en viu.

§ A les 18,30 hores, davant de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 29, i organitzada per la Comissió 1r de Maig Blanes: manifestació sota el lema Pa, Sostre, Treball i Dignitat.