Blanes es promociona al Mercat del Ram de Vic

Des d’aquest passat divendres i durant tot aquest cap de setmana l’Ajuntament de Blanes ha promocionat els atractius d’aquest municipi de la Costa Brava amb un estand que s’ha instal·lat al Mercat del Ram de Vic, un esdeveniment que cada any atrau milers de visitants.

L’Oficina de Turisme de Blanes ha assistit a la tradicional fira formant part del taulell informatiu del Patronat de Turisme Costa Brava.

La participació de Blanes al Mercat del Ram de Vic és fruit del conveni de col·laboració que van signar els dos municipis el gener de l’any passat. L’objectiu és fomentar la mútua promoció turística a la Catalunya Central i a la Costa Brava, respectivament, a través de diferents accions que s’estan duent a terme durant els dos anys de termini que té l’acord.

Visita institucional

Per continuar estrenyent aquests llaços de col·laboració, avui al matí han visitat el Mercat del Ram de Vic l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i la regidora de Promoció de la Ciutat, Fires i Comerç, Dafne Galvany. Els ha donat la benvinguda el regidor de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic, Benjamí Dòniga, repetint l’experiència que ja va tenir lloc l’any passat.

L’edil vigatà ha acompanyat la delegació blanenca durant una breu visita al Mercat del Ram de Vic, així com a l’estand turístic des d’on es promociona Blanes. Els representants municipals també han aprofitat la visita per mantenir una reunió de treball sobre el conveni signat el 2016.

En aquest sentit, s’han establert diverses actuacions i eixos de treball que es continuaran tractant en una propera trobada que tindrà lloc aviat, en aquest cas a Blanes. El conveni que es va establir fa poc més d’un any contempla que en les diferents fires i esdeveniments que tinguin una gran afluència de públic es distribuiran elements promocionals de la ciutat no amfitriona.

Èxit de les campanyes del Mes del Peix Blau i Setmana Santa a Vic

L’objectiu de l’acord entre Vic i Blanes és arribar a nous públics i, com a conseqüència, incentivar un major dinamisme econòmic. En aquest sentit, a tall d’exemple val a dir que avui al matí el material de promoció turística de Blanes que s’està distribuint a l’estand del Mercat de Ram de Vic havia exhaurit alguns dels seus elements a causa de l’èxit de la demanda registrada des que es va posar en marxa la fira, la tarda d’aquest passat divendres. Així, tal com ha explicat la responsable de l’estand blanenc, els fulletons de les Jornades Gastronòmiques del Mes del Peix Blau i la Campanya de Promoció de Setmana Santa s’han esgotat entre ahir dissabte i primera hora d’aquest diumenge.

En substitució d’aquesta informació, s’ha facilitat als visitants de l’estand que s’han interessat per les dues campanyes l’enllaç electrònic on s’hi recullen totes les dades necessàries. A banda d’aquests dos eixos de promoció que coincideixen amb el mes d’abril, des d’aquest estand també s’han donat a conèixer les diferents activitats lúdiques, esportives i culturals que també es fan a Blanes al llarg de l’any.

Fotos: Ajuntament de Blanes