Activitats a Blanes els dies 24, 25 i 26 de març

Divendres 24 de març

§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Xerrada-taller: Cercle de somnis des de la Gestalt, a càrrec de Beatriz D. Lorenzo. i organitzat per la Biblioteca Comarcal de Blanes i l’Associació de Dones Artesanes de Blanes (ADAB).

Dissabte 25 de març

§ De 8 a 21 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Twirling Blanes: semifinal individual Zona Nord Est de Twirling.

§ A les 13 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31) acte institucional de celebració del Dia Nacional de Gàmbia que enguany commemora el 52è Aniversari de la Independència de Gàmbia, amb assistència de l’ambaixador de Gàmbia a Espanya i dels consols del referit país a Girona i Barcelona.

§ De 14 a 16 hores, a la plaça del davant de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzat per l’Associació d’Africans Sa Forcanera: dinar de celebració del Dia Nacional de Gàmbia.

§ De 16 a 19 hores, a l’antic camp de futbol de terra dels Pins (C. d’A. Gaudí, s/núm), i organitzat pel Club Bitlles Catalanes de Blanes: partit de la lliga Selva Marítima de Bitlles Catalanes.

§ De 16 a 24 hores, a la plaça del davant de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i organitzat per l’Associació d’Africans Sa Forcanera: Festa amb dansa i percussió de celebració del Dia Nacional de Gàmbia.

§ De 20 a 3 hores, a l’Espai Creatiu Morralla (Av. de l’Estació, 70 -nau 4-), i gestionat per la Comissió de Circ de Morralla i artistes de la Fàbrica de Somnis de Vic: Cabaret de Circ del 10è aniversari de “Dream Airlines”.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) posta en escena de l’espectacle audiovisual Supertramp Music Tour, de X-Tramp Show.

Diumenge 26 de març

§ De 8 a 21 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, organitzada pel Club Twirling Blanes.: semifinal individual Zona Nord Est de Twirling.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), Rialles Blanes: La Cia. Anna Roca posa en escena l’espectacle Contes al terrat.