Ordre del dia del ple de l’Ajuntament de Blanes del proper dijous

El ple començarà a les 20 hores del dijous 27 d’octubre

I Part resolutiva: Propostes de Secretaria

1.-  Aprovació de l’acta de la sessió anterior corresponent al dia 29 de setembre de 2011.

2.-  Donar compte de resolucions judicials.

Propostes d’acord de la Comissió Informativa d’Hisenda i Patrimoni

3.-  Aprovació provisional de la imposició i ordenació de tributs i altres ingressos de dret públic per a la seva entrada en vigor l’1 de gener de 2012 i altres acords  complementaris.

4.-  Aprovació provisional de la imposició i ordenació de la taxa per distribució i subministrament d’aigua potable per a la seva entrada en vigor l’1 de gener de 2012.

5.-  Sol·licitud d’operació d’endeutament a l’empara de l’establert a l’article 4 i següents del Reial decret llei 8/2011 d’1 de juliol.

Propostes d’acord de la Comissió Informativa General i d’Urbanisme

6.-  Ratificar l’acord de sol·licitud de subvenció en el marc del projecte Treball als Barris, aprovat per Junta de Govern Local de data 29 de setembre de 2011.

7.-  Aprovar els Plecs de clàusules administratives particulars i de prescripcions tècniques i econòmiques per a la selecció de soci privat per a la constitució d’una societat d’economia mixta destinada a la gestió de servei públic d’aparcament de diversos espais i carrers de Blanes.

8.-  Aprovar inicialment l’avantprojecte de l’Ordenança reguladora de l’Administració Electrònica.

9.-  Designació de vocals de la Junta Rectora del Patronat Municipal de Turisme.

II Part de control

10.-  Moció que presenta el grup municipal d’EUiA-ICV pr tal d’impulsar una política de tarificació social en els serveis i equipaments públics municipals.

11.-  Moció que presenta el grup municipal d’EUiA-ICV per a l’estudi, modificació i adequació progressiva dels ressalts existents del municipi de Blanes a la normativa del Ministeri de Foment.

12.-  Moció que presenta el grup municipal d’EUiA-ICV per a d’implementació d’un quadre de subvencions i descomptes de les noves ordenances fiscals.

13.-  Moció que presenta el grup municipal d’ EUiA-ICV en nom de la Plataforma Ciutadana de Blanes sobre el tancament de les urgències nocturnes del Cap II de Blanes.

14.-  Donar l’assabentat de la renúncia presentada per la regidora Sra.Judith Llorens i Juan.

15.- Precs i preguntes.