anuncio_erc

Blanes rebutja en un multitudinari minut de silenci els atemptants gihadistes de Barcelona i Cambrils

Ajuntament de Blanes

Centenars de persones han participat avui al migdia en la concentració silenciosa que s’ha fet al Passeig de Dintre, davant l’Ajuntament de Blanes. Es calcula que han participat més de mig miler de persones, en un acte que ha encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat de regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes.

Continua llegint

Blanes celebrarà la Festa Major Petita del 17 al 21 d’agost amb activitats familiars i tradicionals

Blanes es prepara ja per allotjar els actes de la Festa Major Peita, la dels Copatrons Sant Bonós i Sant Maximià, que se celebra del 17 al 21 d’agost. Per sisena edició consecutiva, les activitats les organitzen de manera conjunta el Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes i l’entitat blanenca Acció Cultural Es Viver. L’artista local Teresa Ramos és  l’autora del cartell del programa.

Continua llegint

Moció de Cs Blanes perquè l’Ajuntament es personi com a acusació particular en el cas Aigües de Blanes

Sergi Atalaya, en el moment de presentar la moció en el registre de l’Ajuntament

El portaveu de Ciutadans a Blanes, Sergio Atalaya, ha presentat una moció per ser debatuda en el següent ple en la qual s’insta al govern municipal a “personar-se com a acusació particular, amb caràcter urgent i immediat” en la causa oberta en el Jutjat d’Instrucció número 6 de Blanes sobre les presumptes irregularitats comeses a l’empresa mixta Aigües de Blanes.

Continua llegint

Activitats a Blanes els dies 11, 12 i 13 d’agost

Divendres 11 d’agost

§ A la Pl. de Mas Cremat, festes del veïnat de Mas Cremat. 
A les 20 hores, sopar a la fresca.
A les 22,30 hores, nit de rock amb “La Revuelta” i “Red Shoes: versions de rock”.

§ A les 21,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i com a acte de celebració de les festes del veïnat de Dintre Vila: Sopar popular amenitzat pel conjunt Mariachis i rifa de regals. 

Continua llegint

La 75a Travessia Popular del Port de Blanes fa nou rècord de participants en una edició històrica

Joaquim Llorens i Garangou

La prova esportiva més veterana de Blanes i la més longeva de natació en el territori, la 75 a Travessia Popular del Port, ha aplegat avui al matí el màxim nombre previst, amb 400 nedadores i nedadores inscrites. La històrica edició que significa la primera avançada de la celebració de la Festa Major Petita a finals d’agost, s’ha desenvolupat amb tota normalitat, sense els entrebancs que de vegades suposen la pluja o la presència de meduses.

Continua llegint

De enero a junio se denunciaron en Blanes 950 delitos, un 9,4% menos que el mismo periodo de 2016

Fuente: Ministerio del Interior (clicar sobre la imagen para ampliarla)

Durante el primer semestre del año se han denunciado en Blanes un total de 950 delitos, casi 100 menos que en el primer semestre de 2016, cuando se contabilizaron 1.048. La reducción es, por tanto, del 9,4%, según se refleja en la página 186 del segundo balance de criminalidad del año, que hoy ha divulgado el Ministerio del Interior, en el aparecen todas las poblaciones de más de 30.000 habitantes.

Continua llegint

La Confraria de Blanes va subhastar el mes de juliol peix i marisc per valor de 1,23 milions d’euros

Blanesaldia.com

El passat mes de juliol la Confraria de Pescadors de Blanes va subhastar 275.761 quilos de peix i marisc, que en conjunt van aconseguir un valor total de 1.233.800 euros. Les captures més valuoses van ser la gamba, la sardina i el seitó, que van totalitzar poc més de 704.000 euros, el 64% del total subhastat.

Continua llegint

Tres encaputxats atraquen un cine a Blanes armats amb una pistola i ganivets

Google Maps

Els Mossos d’Esquadra busquen tres encaputxats que aquest diumenge a la nit han atracat els cinemes Ocine de Blanes (Selva). Els lladres, que vestien roba fosca, han actuat cap a quarts de dotze de la nit. Segons sembla, haurien entrat als cines per una porta d’emergència. Portaven una pistola (segurament simulada), ganivets i tornavisos. Els atracadors van anar directament cap a la zona de les guixetes, van obligar els empleats a obrir la caixa forta i es van endur la recaptació. / Aquesta notícia es pot llegir a www.elmon.cat .

Iñaki García Bernis és el nou director gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Iñaki Garcia Bernis / Facebook

Els membres de l’òrgan de selecció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva designat per a la contractació laboral d’un director gerent van acordar per unanimitat proposar al candidat Iñaki García Bernis per ocupar el lloc en qüestió, proposta que ha estat ratificada pel Consell Rector de la Corporació, en la seva reunió de data 20 de juliol de 2017. La seva incorporació es realitzarà el 4 de setembre.

Continua llegint

El concert Judit Neddermann a l’Aplec de l’Amor tanca la Festa Major de Blanes

Joaquim Llorens i Garangou

Ahir es va celebrar a la Cala Sant Francesc l’Aplec de l’Amor, l’acte que tanca la Festa Major de Blanes, que enguany ha complert els 111 anys. Conforme va arribar la foscor de la nit, la cala es va anar omplint de desenes de petites estrelles, espelmes, torxes i altres estris lumínics per acompanyar el sopar a l’aire lliure, que moltes persones es porten de casa seva.

Continua llegint

Cs Blanes demana a l’Ajuntament que es personi en el cas d’Aigües de Blanes per exigir responsabilitats per la gestió

Segio Atalaya, portveu del grup municipal de Ciutadns (Cs)

El portaveu de Ciutadans de Blanes, Sergio Atalaya, ha demanat a l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, que l’Ajuntament “es personi en el cas d’Aigües de Blanes i així pugui demanar responsabilitats per la gestió si realment es van produir adjudicacions irregulars”.

Continua llegint