Detenen un home a Malgrat per un intent d’agressió sexual

La policia local de Malgrat de Mar va detenir la nit del passat dimecres a dijous un home quan presumptament estava intentant agredir sexualment una turista a la zona d’oci nocturn del Passeig Marítim. Segons informa Radio Palafolls, els fets van passar quan un treballador d’un local d’oci va alertar la policia local que dues noies estrangeres eren perseguides i assetjades per dos homes a la zona de lleure nocturn.

Les dues noies es va separar quan una va entrar a l’hotel on s’allotjava i l’altra va continuar cap al seu establiment hoteler

Llavors, aprofitant que la noia estava sola, l’home va intentar dur-la en una zona allunyada. Els agents de la policia de Malgrat es van traslladar ràpidament al lloc dels fets, on van sorprendre el presumpte agressor, de nacionalitat hindú, estirant amb violència la turista. Segons informa l’Ajuntament, els agents van enxampar l’home quan era a sobre de la noia amb intenció d’agredir-la sexualment.

Llavors la policia va detenir l’home acusat d’intent d’agressió sexual, i va passar a disposició dels Mossos d’Esquadra, que s’encarreguen de la instrucció.