La Casa d’Ardales de Blanes lliura 3.500 € a la Comissió dels 700 anys de la Parròquia Santa Maria

Ajuntament de Blanes

El despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament de Blanes va allotjar la tarda d’aquest passat dilluns l’acte de lliurament dels 3.500 € recaptats per la Casa de Ardales a través de l’espectacle Fem Blanes, Fem Parròquia del passat 4 de novembre.

El president de la Casa d’Ardales de Blanes, Salvador Gutiérrez, va fer el lliurament als membres de la Comissió Organitzadora dels actes dels 700 anys, entre ells el rector de la Parròquia Santa Maria, Enric Roura. 

Per fer-ho encara més oficial, l’entitat va demanar a l’alcalde, Mario Ros que l’acte tingués lloc al despatx d’Alcaldia.El recinte oficial es va quedar petit per poder allotjar als representants d’entitats i particulars que van contribuir en l’espectacle Fem Blanes, Fem Parròquia, allotjat al Teatre de Blanes. 

La comissió que organitza els actes commemoratius ja té una agenda prou definida per l’any vinent, quan es compleix aquesta efemèride. En aquest sentit, destaca especialment el què tindrà lloc quan es compleixin exactament els 700 anys, el 7 de juny de 2019: un concert amb l’Escolania de Montserrat.