Un jove mor en caure de la cinquena planta de l’hotel Montevista de Lloret

Un jove turista de 19 o 20 anys i nacionalitat alemanya ha mort aquesta nit passada en precipitar-se d’un balcó de l’hotel Montevista, a l’avinguda Rocagrossa de Lloret de Mar, segons informa Nova Ràdio Lloret. Els Mossos d’Esquadra s’encarreguen de la investigació dels fets, però la principal hipòtesi apunta que el noi -que s’allotjava a la primera planta amb uns amics- havia anat a veure unes noies que s’allotjaven al mateix hotel, però a la cinquena planta.

Les joves eren a Lloret amb la seva classe i en sentir que el professor picava a la porta per revisar que hi eren totes, el noi s’hauria volgut amagar a la part de fora de la barana del balcó, amb la mala sort que hauria relliscat i s’hauria precipitat.

Ho ha explicat el cap de la policia local, Joaquím Martín, que ha afegit que també s’ha sabut que el noi va decidir no sortir amb els seus amics i va preferir quedar-se amb les noies.

L’hotel va avisar la policia local quan passaven cinc minuts de la una de la matinada i quan els agents van arribar al lloc dels fets el jove ja era mort. També s’hi van traslladar els Serveis d’Emergències Mèdiques i els Mossos d’Esquadra, que s’encarreguen de la investigació.

L’Institut de Medicina Legal és previst que li practiqui l’autòpsia per determinar si havia ingerit alcohol o estupefaents.

Text: Nova Ràdio Lloret