Reunió amb els directors dels centres educatius de la comarca de la Selva

Foto: Consell Comarcal de la Selva

Foto: Consell Comarcal de la Selva

Els directors dels centres educatius de la Selva van participat en una reunió ahir al matí, a la sala d’actes del Consell Comarcal, ubicat a Santa coloma de Farners. Aquesta trobada tenia com a objectiu donar a conèixer el funcionament global del curs vinent (2013/2014) i poder-ne fer una anàlisi i unes valoracions.

En el transcurs d’aquesta sessió informativa també s’ha informat del resultat del concurs de me njador escolar, i s’ha fet una avaluació de la gestió i s’ha parlat de les perspectives de futur.

Per la seva banda, els tècnics de l’àrea han donat a conèixer quines són les perspectives de futur en àmbits com el transport escolar obligatori i no obligatori, ajuts individuals de menjador i calendari de pagament, entre altres.

Hi ha participat el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, que ha estat l’encarregat de presentar l’acte; així com la consellera de l’àrea, Natàlia Figueras.

Des de fa molts anys, el Consell Comarcal de la Selva organitza una reunió uns dies abans de l’inici del curs escolar per donar a conèixer com funcionarà. Enguany, però, des de la direcció del Consell s’ha cregut oportú avançar aquesta reunió dos mesos. D’aquesta manera, els directors dels centres educatius coneixen amb molta més antelació els canvis de cara al nou curs escolar.