Premi de robòtica pels alumnes del Col·legi Santa Maria de Blanes

Enguany el Col·legi Santa Maria de Blanes ofereix la possibilitat als seus alumnes de l’ ESO  de ser innovadors, creatius, emprenedors i cooperatius participant a una extraescolar de robòtica dirigida pel professor Xavi Oliva.

premi_robotica3Durant el primer trimestre han preparat la First Lego League (FLL). Aquesta competició tracta de per una banda fer el disseny mecànic i programar un robot per superar un conjunt de reptes sobre la taula de competició i, per altra banda, realitzen un projecte científic en el qual han de proposar una solució innovadora a un problema real relacionat amb el tema d’aquest curs que és l’Educació.

Foto: Twitter @FLLGironaEPS

Foto: Twitter @FLLGironaEPS

El cap de setmana del 24 i 25 de gener un grup d’alumnes del col·legi blanenc, conjuntament amb 30 equips més, han participat a la cinquena edició a Girona, que es va celebrar a la Universitat Politècnica de Montilivi,  on han fet un gran paper guanyant el Premi al Millor Comportament del Robot i per tant ser l’equip que més punts ha fet a la competició de robots.