Activitats a Blanes els dies 19, 20 i 21 de juliol

Divendres 19 de juliol

§ A les 19,30 hores, a la pista esportiva del CEIP Napoleó Soliva, ubicat al C. d’Astúries, 13, i organitzat per l’AV de Mont-Ferrant: Acte de presentació del Procés Constituent a càrrec de Teresa Forcades.

§ A les 22 hores, al Jardí Botànic Marimurtra, ubicat al Pg. de Carles Faust, 9, i dins el cicle de concerts “Les Nits de Marimurtra” (es podrà accedir al jardí a partir de les 21 hores): Elena Gadel presenta el seu nou disc “De Madera”

Dissabte 20 de juliol

§ De 9 a 13 hores, a l’exterior de la Ciutat Esportiva de Blanes: Circuit de BTT infantil. Organitzat per Free Bike.

§ De 17 a 19 hores, a la pista groga de la Ciutat Esportiva de Blanes: II Shochugeiko Vila de Blanes, Memorial Javier Azañón Vilariño. Organitzat pel Club Esportiu Judobasic Costa Brava.

§ A les 18 hores, amb sortida des de la Cooperativa del C. de la Muralla, i recorregut pels carrers de la Muralla i de Raval, Pl. de la Verge Maria, carrers de Mercaders i de la Muralla, i Pg. de Mar, i tornada pel Pg. de Mar, C. Ample i Pl. d’Espanya: Acte de canvi de bandera a Sa Palomera.

§ A les 19’30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Pregó de Festa Major a càrrec de Carmen Gironès Teixidor, empresària blanenca. En acabar, espectacle amb el grup vocal Les Síxters.

§ A les 19,30 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes: Exhibició de Patinatge Artístic, amb la participació de tots els patinadors i patinadores de la fundació. Organitzada pel Patinatge Artístic Blanes Fundació.

§ A les 22 hores, al Jardí Botànic Marimurtra, ubicat al Pg. de Carles Faust, 9, i dins el cicle de concerts “Les Nits de Marimurtra” (es podrà accedir al jardí a partir de les 21 hores): The Soulbug. Clàssics en clau de Soul, Vol. 1.

§ A les 22 hores, a l’escenari del Pg. de Pau Casals: Abeja Reina + Escote + Albertucho y el Trío del Capitán Cobarde.

§ A les 22 hores, a l’escenari de la Pl. dels Països Catalans: Con otro aire.

§ A les 22,30 hores, a l’escenari de la Pl. dels Dies Feiners: Get Ready Band.

§ A les 22,30 hores, a l’escenari de la Pl. d’Espanya: Lapao Sound System.

Diumenge 21 de juliol

§ De 10 a 13 i de 16 a 19 hores, al local del Club Billar Blanes, ubicat als sòtans del Primer Casino de Blanes, a la Pl. d’Espanya, 5: XI Trofeu Festa Major de Billar. Organitzat conjuntament entre el Club Billar Blanes i l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes.

§ A les 16 hores, al veïnat de Ca la Guidó: Gran Tirada de bitlles.

§ A les 18 hores, al Pg. de Dintre: Trobada de Puntaires.

§ A les 18 hores, a l’escenari del Pg. de Pau Casals: Fat beach party.

§ A les 18 hores, al Beach Club Infantil de la platja de S’Abanell, al costat del lloc de socors: Festa de l’escuma.

§ A les 20 hores, al Pg. de la Mestrança, davant del monument a J. Ruyra “El Frare”: Audició de sardanes a càrrec de la Cobla Santa Maria de Blanes. Organitzada per l’Agrupació Sardanista de Blanes.

§ A les 21,30 hores, a l’escenari de la Pl. d’Espanya: Remember party amb DJ.

§ A les 22 hores, a l’escenari de la Pl. dels Dies Feiners: Representació d’”Entre Divas” a càrrec d’AMA Blanes.

§ A les 22 hores, a l’escenari de la Pl. dels Països Catalans: Duo Milanna + Las del barrio + Las Niñas de la Chamela.