Comença a Calella el rodatge de la pel·lícula ‘Amics per sempre’

Ajuntament de Calella

El rodatge de la pel·lícula «Amics per sempre», dirigida per Román Parrado, ha començat aquesta setmana i s’allargarà fins a finals de mes. La cinta servirà per commemorar el 25è aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona, l’any 1992.

A Calella, s’està rodant a la platja i al restaurant La Gavina per recrear un dels “xiringuitos” que hi havia a la costa de Barcelona als anys 80, just abans que el projecte olímpic obrís la capital catalana al mar.

“Amics per sempre” explica la història d’en Carles, propietari de l’últim “xiringuito” de la Barceloneta. És una història que reivindica la força i la importància de l’amistat i que traça una panoràmica dels anys 90, en especial de la sotragada que va suposar la cita olímpica per a la majoria d’habitants de Barcelona.

Òscar Muñoz i Betsy Túrnez protagonitzen aquesta pel·lícula, que també compta amb un repartiment format per Lluís Villanueva, Pol López, Boris Ruiz, Abraham Levy, Marta Bayarri i Ernesto Collado.

Calella, ciutat plató

Des de l’Ajuntament de Calella s’està treballant en la creació del Calella Film Office. Un servei que vol oferir a les productores audiovisuals a fi i efecte de facilitar els tràmits administratius, permisos de rodatge i sobretot  per posar en valor els actius de la ciutat com un lloc ideal on donar cobertura a les necessitats d’aquestes empreses.

Altrament, cal destacar que a banda de l’element promocional de la ciutat la presència dels equips de producció es tradueixen en un impacte directe en l’economia productiva de la ciutat.