Comença a Tordera la instal·lació de càmeres de seguretat als accessos d’urbanitzacions

Ajuntament de Tordera

Ajuntament de Tordera

L’Ajuntament de Tordera ha començat aquesta setmana el Pla d’instal·lació de càmeres de seguretat als accessos de les urbanitzacions de Tordera.

El Pla, que s’implantarà progressivament als accessos del nucli i urbanitzacions, està pensat perquè els veïns guanyin en seguretat a casa seva. També, la implantació d’aquestes càmeres vol afavorir l’ús de noves eines i recursos tecnològics que permetin sumar en prevenció i millorar l’eficiència i la intervenció policial.

Ajuntament de Tordera

Ajuntament de Tordera

La primera fase del Pla preveu la instal·lació de càmeres de vigilància a les entrades de Sant Daniel, Mas Mora i Tordera Parc. En cas que el sistema de videovigilància detecti l’entrada o sortida d’algun vehicle identificat com a sospitós a les bases de dades policials, aquest enviarà automàticament una alerta a la Policia i es podrà iniciar l’actuació que correspongui.

Ajuntment de Tordera

Ajuntment de Tordera

El Pla d’implantació de càmeres de seguretat al municipi es suma a d’altres iniciatives que s’ha impulsat els darrers anys des del consistori local com ara la posada en funcionament de l’APP Botó Vermell per al comerç local, les campanyes de controls preventius a diferents punts del municipi o la creació de la patrulla de vigilància a urbanitzacions.