Activitats a Blanes els dies 13, 14, 15, 16 i 17 de desembre

Dijous 13 desembre

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16), Projecció del documental «La Sardana, Dansa Nacional de Catalunya», de Zeba produccions i Amunt produccions.

§ A les 20 hores, a la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins l’espai «Dijous de lletres i mots»: Tertúlia literària per a adults: La bicicleta estàtica, de Sergi Pàmies.

 

Divendres 14 de desembre

§ De 10 a 15 i de 16 a 21 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2) i organitzada per l’Ajuntament de Blanes i l’Associació de Donants de Sang de Girona: Marató de donació de sang a Blanes. La jornada comptarà amb diferents entreteniments, actuacions, concursos i premis, a càrrec o gentilesa de diferents associacions, entitats i empreses blanenques.

§ De 15 a 20,30 hores, al Parc de Can Borell: Fira solidària, organitzada per l’IES S’Agulla

§ A les 18 hores, a la sala infantil de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins l’espai “L’hora del conte”. Contes amb valors, de Clara Ribatallada.

§ A les 19,30 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16) Projecció del documental «El camí dels somnis», de Joan Soler, amb xerrada introductòria a càrrec de Lancy Dodem, portaveu de la Fundació Vicenç Ferrer, i acte de presentació del grup que representa la Fundació Vicenç Ferrer a Blanes. Organitzat pel grup que representa la Fundació Vicenç Ferrer a Blanes

Dissabte 15 de desembre

§ De 16 a 20 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Dia de l’infant. Tallers de percussió, pintura de cares, màscares i dansa. Organitzat per la Creu Roja Joventut de Blanes

§ De 17,30 a 20,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Campanya solidària de Nadal, amb l’objectiu que cap nen es quedi sense bicicleta el dia de reis. OrganitzaT per Freebike i Càritas.

§ De 17 a 19 hores, al Pg. de Dintre, i organitzats per l’AEiG Pinya de Rosa: Jocs i tallers per a infants i famílies, venda de llibres i joguines de segona mà, cantada de nadales, flashmob i encesa d’espelmes, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3.

§ De 18 a 20 hores, al pati interior de la parròquia de Sta. Maria (Pl. de l’Església): Representació de Pessebre Vivent, en benefici de la Marató de TV3. Organitzat per les associacions de veïns de Raval i Sa Carbonera.

§ De 18 a 21 hores, pels carrers del Centre Vila: Animació dels carrers amb música. Organitza: Associació de Botiguers de Blanes Centre.

§ De 21,30 a 1,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzat per la Creu Roja, dins la campanya de recollida de joguines: Concert.

Diumenge 16 de desembre

§ De 9 a 12 hores, al camp municipal de futbol de gespa dels Pins (C. d’Antoni Gaudí, s/núm): Acte de presentació dels equips de futbol base del CD Blanes.

§ De 9 a 13 hores, al Pg. de Mar, i organitzada per l’AEiG Pinya de Rosa: Botifarrada popular, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3.

§ De 10 a 13 hores, amb sortida i arribada al Pg. de Pau Casals, i organitzada pel programa de Ràdio Blanes, Febre d’Esport: I Marxa per la Marató de TV3 (8 km en terreny pla).

§ A les 11 hores, al Pg. de Pau Casals, davant del Banc dels Músics: Tastets de cuina del món. Plats dels seus països d’origen cuinats pels alumnes de català. i organitzats per l’Oficina de Català de Blanes, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3.

§ D’11 a 13 hores, al Jardí Botànic Marimurtra (Pg. de Carles Faust, 9): 6è Taller de Tai-Txi en benefici de la Marató de TV3. Organitzat per l’Associació de Dones Artesanes de Blanes i el propi jardí botànic Marimurtra.

§ A les 17 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzat per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre: Sorteig d’un viatge a Nova York.

§ De 17 a 19,30 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva: Festival Infantil de Nadal de Kenpo-Karate. Organitza: Club Shorei-Ryu Blanes.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Rialles Blanes: Xip Xap posa en escena «Una altra carta als Reis».

§ De 18 a 20 hores, al pati interior de la parròquia de Sta. Maria (Pl. de l’Església), amb accés pel C. de Darrere de l’Església: Representació de Pessebre Vivent, en benefici de la Marató de TV3. Organitzada per les associacions de veïns de Raval i Sa Carbonera.

Dilluns 17 de desembre

§ A les 20 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16): Acte de presentació del llibre «El Vilar, una devoció mil·lenària», a càrrec de l’historiador Joan Domènech Moner. Una recopilació de textos i fotografies de les activitats celebrades dins de l’any del mil·lenari. Organitzat per l’Obreria del Santuari del Vilar, com a acte de cloenda del Mil·lenari de la troballa de la Mare de Déu del Vilar.