Un nou servei de bus exprés.cat connectarà Girona, Vidreres i Lloret de Mar

Generalitat de Catalunya

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, ha presentat avui la nova línia de bus de la xarxa exprés.cat que la Generalitat està implantant arreu del territori per comunicar els corredors amb més demanda de mobilitat amb velocitats competitives.

El secretari ha destacat «la millora de la velocitat comercial i l’estalvi de 15 minuts que suposarà aquesta línia en el temps de trajecte entre Lloret de Mar, Vidreres i Girona, així com la rebaixa de més del 60% en el preu, la comoditat i qualitat del servei».

Font ha celebrat que la majoria de les línies de bus exprés.cat implementades «estan creixent al voltant del 10% pel que fa a les expectatives de demanda», alhora que «la valoració dels usuaris està per sobre del 8, gairebé en l’excel·lència».

Cliqueu a sobre del gràfic per ampliar-ho

34 noves expedicions diàries

Concretament, el 13 de febrer entrarà en servei amb 34 expedicions diàries els dies feiners (17 per sentit), i 20 expedicions els dissabtes, diumenges i festius (10 per sentit), entre Girona i Lloret de Mar, passant per Vidreres.

Les noves expedicions exprés.cat se sumaran als serveis de bus convencional, de manera que s’oferiran en total 52 expedicions els dies feiners i 30 els caps de setmana i festius entre aquestes poblacions.

Cliqueu a sobre del gràfic per ampliar-ho

Estalvi de 15 minuts

La nova línia, que s’operarà amb vehicles d’altes prestacions, permetrà escurçar 15 minuts el temps del trajecte entre Girona i Lloret de Mar. A més, l’e4 incorpora altres avantatges de la xarxa exprés.cat, com ara premsa gratuïta i Wi-Fi a bord dels vehicles, que són totalment accessibles i comparteixen una mateixa imatge corporativa.

El corredor Girona – Lloret de Mar transporta anualment 180.283 usuaris. A més de l’increment de l’oferta, els viatgers de tot el corredor es beneficiaran de tarifes més competitives, amb la T-10/120 ( Lloret de Mar – Girona ), que suposarà un estalvi del trajecte respecte el bitllet senzill de 3,20 euros.