El Patronat de Turisme publica la guia «Girona Costa Brava»

El llibre té 255 pàgines

La publicació Girona Costa Brava, de l’editorial Triangle Postals, és una guia turística il·lustrada, amb mapa, de petit format amb textos i fotografies de gran qualitat. Aquesta edició ha comptat amb el suport i la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que ja en el 2010 va promoure la publicació de la guia Camins de ronda. Travessa de la Costa Brava de la mateixa editorial.

La guia s’estructura per capítols temàtics que descobreixen els pobles mariners, cales i platges per trams de litoral  i es proposen quatre trams de nord a sud de la Costa Brava. També es dedica especial atenció als sis parcs naturals de la demarcació de Girona; rutes temàtiques i itineraris, com la ciutat Girona, arqueologia, modernisme, Salvador Dalí, pobles medievals, els artesans i la indústria, l’interior i el Pirineu de Girona.

En un altre apartat es traxta el lleure familiar i d’aventura: activitats nàutiques, parcs aquàtics o centres d’aventura, submarinisme, creuers per la costa, cicloturisme i btt, hípica, esquí, golf, activitats aèries i la travessa de la Costa Brava per camins de ronda.

Al llibre s’hi troben referenciats museus i centres d’art, la gastronomia i els cellers gironins, i festes, tradicions i esdeveniments significatius i d’interès cultural que tenen lloc en el territori en al llarg de l’any. La publicació presenta una guia pràctica sobre allotjaments i restaurants, alhora que, també, ofereix consells, recomanacions pràctiques i anècdotes al lector i visitant.

Els textos de la publicació són de Sebastià Roig i es complementa amb fotografies de Jordi Puig. La guia, que està disponible en català, castellà, anglès, francès i italià,  té 255 pàgines i un mapa desplegable topogràfics, de carreteres, i nuclis urbans de la demarcació a escala 1:140.000.