Un grup d’empresaris japonesos visita Caldes de Malavella

Caldes de Malavella ha rebut el passat domecres y ahir dijous la visita d’una delegació d’empresaris japonesos interessats en el turisme termal del municipi. El grup de visitants són empresaris hotelers de diferents municipis de la província de Gunma (zona interior del Japó a dues hores de Tòquio) i estan vinculats al sector dels balnearis.

S’han desplaçat fins a Caldes de Malavella atrets per les aigües termals, l’hostaleria, la gastronomia i el senderisme del municipi i conèixer de primera mà el model turístic del poble.

Salvador Balliu, alcalde de Caldes de Malavella, i Mercè Rossell, regidora de Turisme, els han acompanyat en la visita al municipi. L’alcalde ha comentat que els interessa conèixer Caldes des de la perspectiva del turisme ja que volen aprendre estratègies d’altres països per atraure més turistes a la seva zona.

Els empresaris són 12 representants dels hotelers d’aquesta regió nipona amb més de 160 fonts termals, a l’interior del país, que han vist Caldes amb característiques similars als municipis que allotgen els hotels que regenten.

La delegació del Japó, liderada per l’empresari Takuya Fukatsu de Kusatsu Onsen, ha fet una taula de treball amb representants locals per a exposar-los la seva experiència turística i els punts forts del model, com el golf o el turisme de balnearis. Després han visitat el poble, on van estar fins el dijous: han dinat al Balneari Prats, també han visitat les termes, el nou museu, les instal·lacions de l’empresa Vichy Catalan i el seu balneari.

Fotos: Ajuntament de Caldes de Malavella