Detenen un home per cinc robatoris amb força a Lloret de Mar

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el passat 2 d’octubre a Lloret de Mar un home de 33 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Lloret de Mar, com a presumpte autor de cinc robatoris amb força a domicilis.

Entre els dies 8 i 27 de setembre, els agents de la comissaria de Lloret de Mar van saber que s’havien comés cinc robatoris amb força interior de domicili a segones residències en les urbanitzacions La Mongoda i La Tortuga de la població.

En aquests robatoris, els autors forçaven diferents accessos dels domicilis fins trobar el més fàcil. Dels habitatges violentats van sostreure diversos televisors, DVDs, roba, aliments, entre altres aparells electrònics de petites dimensions.

Arran aquests fets, els mossos van iniciar una investigació, que gràcies als indicis i vestigis recollits van portar a esbrinar la identitat d’un dels autors.

Durant un parell de dies, la policia va realitzar indagacions per tal de localitzar el sospitós. Finalment a quarts de deu de la nit del dia 2 d’octubre els agents van trobar i detenir el presumpte autor dels cinc delictes de robatori amb força.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. El detingut, amb antecedents, va passar el dia 3 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs,