El Tribunal de Cuentas rebutja les denúncies de CiU contra la gestió del govern 2003-2007 de Pilar Mundet

El Tribunal de Cuentas ha emés un auto en el que desestima totes les denúncies del grup local de CiU de Tossa de Mar contra la gestió econòmica del govern 2003-2007 que encapçalava la portaveu del PSC i actual regidora de Cultura, Pilar Mundet. La portaveu del PSC es mostra «molt feliç» per la resolució del Tribunal de Cuentas, ja que «dóna la raó a la bona feina feta pel govern PSC-ERC i pels tècnics de l’àrea de finances de l’Ajuntament».

L’auto es basa en els informes del Ministeri Fiscal. Mundet explica que el Tribunal de Cuentas ha adoptat aquesta resolució «després de comprovar i contrastar que les denúncies de CiU contra nosaltres eren infundades, que res del que se’ns acusava era cert, que vam fer el que calia fer, que tots els diners són al seu lloc, i que no es va cometre cap delicte ni en la contractació de crèdits, ni amb el Pla de Sanejament, ni amb res. Nosaltres ja ho dèiem, perquè ja ho sabíem. Ara ho diu el Tribunal i ho sabrà tothom».

La portaveu del PSC afegeix que «aquesta resolució al més alt nivell, del màxim òrgan fiscalitzador dels comptes de les administracions de l’Estat espanyol, certifica la honestedat i credibilitat de la gestió de les finances municipals en el nostre govern, que van ser tutelades i autoritzades en tot moment pel Departament d’Economia i Finances de la Generalitat».

Finalment, Mundet anuncia que, «després d’aquesta resolució d’inocència, puc marxar de la vida política amb la cara ben alta i ben tranquil·la. Ho estava esperant per donar el pas. Demà mateix presentaré la meva renúncia com a regidora per donar pas a la meva companya de partit Anna Gata perquè s’incorpori en el ple de setembre».