Vidreres acollirà la Festa de Sant Antoni Abat el proper diumenge 12 de febrer

El municipi de Vidreres acollirà la Festa de Sant Antoni Abat el proper diumenge 12 de febrer durant tot el matí. Aquesta festa s’ha convertit en els darrers anys en una de les més participatives del municipi. Tant és així que, any rere any, compta amb més afluència de visitants vinguts d’arreu de la comarca. Els actes s’iniciaran amb el tradicional esmorzar per als cavallers als horts d’en Pere Pau, a partir de les nou del matí. Al voltant de les onze, hi haurà una concentració de cavalls al mateix lloc i un assaig de la passejada que oferiran a partir de les 12 hores..

 

D’altra banda, amb motiu d’aquesta festivitat a l’església de Vidreres hi haurà un ofici solemne en honor a Sant Antoni Abat. La cerimònia religiosa començarà a dos quarts de dotze i , un cop finalitzi, hi haurà una desfilada de cavalls pels principals carrers de la vila. Durant el seu recorregut, els grallers d’aquesta població amenitzaran la festa. Després de recórrer els carrers del centre neuràlgic de la població, es procedirà a la benedicció de tot tipus d’animals a la mateixa plaça de l’església.

La festa continuarà als Horts d’en Pere Pau on hi haurà una exhibició popular i jocs d’habilitats amb el cavall per a tothom que vulgui participar-hi.

D’altra banda, la comissió de Festes de Sant Antoni Abat vendrà números per a un sorteig d’un poltre. Aquesta festa l’organitza la comissió de Festes de Sant Antoni i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vidreres