L’atleta lloretenc Jonathan Romeo guanya el I Cros de Maçanet de la Selva

Inici de la cursa

L’atleta de Lloret de Mar Jonathan Romeo va guanyar la novena prova del Circuit Gironí de Cros, que es va disputar aquest diumenge per primera vegada a la població de Maçanet de la Selva. L’atleta del Futbol Club Barcelona va ser el primer classificat, amb un temps de 22 minuts i 27 segons.

El segon classificat va ser el jove atleta Sofiane Mahboub, del Girona-Costa Brava, amb un temps de 22’ i 42’’. Pel que fa al tercer classificat en la categoria sènior, aquest va ser Jaume Quintana, amb un temps de 22’ i 45’’.

Pel que fa la categoria femenina, Bàrbara Ramon, de Cassà de la Selva, va guanyar la prova amb un temps d’11 minuts i 19’’, seguida de Magdalena Vicens (CA Vic) i Elena Fonalleras (AA Catalunya).

La prova de Maçanet de la Selva, que va reunir més de 500 persones, era la novena i penúltima prova del Circuit Gironí de Cros. La pròxima prova serà el Cros de Vidreres, que es celebrarà el dia 26 de gener i que tancarà el Circuit Gironí de Cros.