La Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria farà el divendres un concert al Teatre de Blanes

Es farà la presentació de la nova Big Band

La Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria està formada per una cinquantena de nois i noies d’entre els 8 i 17 anys, units amb la finalitat d’aprendre i estimar la música, com a una activitat més de relació i formació humana.  

Fundada el 1965 és coneguda per ser la primera cobla infantil que va haver-hi a Catalunya. D’aquella primera cobla ja se’n recullen els fruits i, avui en dia, és estrany que alguna formació no tingui algun músic de Blanes.

L’Associació seguint amb els objectius de formació musical i dinamització de la cultura musical del nostre poble, ens complau presentar-vos un gran concert pel proper divendres 4 de Gener de 2013 al Teatre de Blanes. El concert començarà a les 20 hores amb l’entrada gratuïta (s’acceptarà la voluntat).

En aquesta ocasió el programa es dividirà en dues parts. Una primera part on es presentarà un concert de cobla i una segona part on es farà la presentació de la nova formació musical, la Big Band.

Volem fer de Blanes una vila musical, en què els seus ciutadans visquin la música des d’un aspecte creatiu, interpretatiu i com a públic crític i compromès. Convidem a tots els aficionats de la sardana, de música de cobla i música de Big Band… així com tots aquells que desitgen descobrir aquest univers extraordinari a un concert d’excepció. Deixeu-vos emportar per les melodies sardanístiques i la música de big band interpretades pels nostres joves músics.

Us convidem avenir i aprofitem per desitjar-vos un pròsper any 2013.

NO HI FALTEU!!!!!