Xerrada Informativa a Blanes adreçada als afectats per les participacions preferents

Vídeo protesta de afectados en Mataró. Noviembre 2012

La sala de plens de l’Ajuntament de Blanes acollirà dimecres vinent, 28 de novembre, a les 6 de la tarda, una xerrada informativa adreçada a totes aquelles persones que hagin resultat perjudicades per entitats financeres amb motiu d’haver contractat participacions preferents i deute subordinat perpetu.

Organitzada pel Departament de Consum de l’Ajuntament de Blanes, la xerrada comptarà amb la participació de tres advocats contractats per l’APDEF, l’Associació per a la defensa dels perjudicats d’entitats financeres. Es tracta, més concretament, de Francesc García Rafanell, de García Rafanell Advocats; Sebastià Auguer, d’Auguer Advocats & Economistes i Constantí Pera, de Legalcat Advocats & Economistes.

L’APDEF aconsella fer les reclamacions administratives pertinents i intentar arribar a un acord amb les entitats financeres per poder recuperar els estalvis invertits en aquests productes financers de risc.

Un cop hagi finalitzat la xerrada, està previst que les persones afectades que hi assisteixin puguin fer consultes individuals del seu cas amb els advocats que encapçalaran l’acte.

Xerrada Informativa afectats per les participacions preferents

Dia: Dimecres 28 de novembre
Horari: a les 18 h