La CUP va celebrar ahir el seu darrer acte electoral a Blanes

La Candidatura d’Unitat Popular – Alternativa d’Esquerres (CUP-AE) va celebrar ahir a la sala de plens de l’Ajuntament de Blanes un acte obert a tothom per continuar debatent les propostes electorals de la CUP-AE per a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper diumenge.

Al voltant d’unes 40 de persones van assistir a l’acte, que va comptar amb la presència de Lluc Salellas i Neus Masferrer, cap de llista i número 5 per la demarcació de Girona, respectivament.

 

Al llarg del debat es van debatre diferents punts del programa polític i els motius pels quals la CUP-AE creu que ha de ser present al Parlament a partir de diumenge que ve.

Els assistents van plantejar preguntes, dubtes i propostes referents a temes tant diversos com la llengua catalana, el no pagament del deute il·legítim, la nacionalització dels sectors estratègics com l’energia, l’aigua, etc.

Des de la CUP de Blanes agraïm el suport rebut al llarg d’aquestes darreres setmanes i animem a tothom a seguir participant del projecte de la CUP, perquè sense la participació de tothom, de tots els sectors, la transformació social i la democràcia real no serà possible.