Rialles Blanes programa dos espectacles pel desembre vinent

El proper 2 de desembre es representarà «La Bella Dorment»

Després d’una llarga espera, l’Ajuntament ha confirmat la disponibilitat del Teatre de Blanes a partir de desembre per tal que les entitats del nostre municipi puguin realitzar les seves activitats. Cal destacar que l’Associació Rialles Blanes és una entitat sense ànim de lucre que enguany celebrarà el seu 30è aniversari, pel qual estem especialment il·lusionats en preparar una programació de teatre familiar digne d’aquesta xifra tan màgica per nosaltres.

Així doncs, i sense esperar ni un segon més, l’equip de l’Associació Rialles de Blanes ens hem posat mans a la feina per a començar a preparar la programació i poder realitzar dos espectacles abans de Nadal.

Rialles celebrarà enguany el seu 30è aniversari

Tenint en compte la no disponibilitat pel Teatre de Blanes d’una empresa gestora (de moment), la venda d’entrades de Rialles Blanes no podrà ser realitzada mitjançant sistemes de comerç electrònic ofertats per entitats bancàries tipus Servitíquet o TiquetMaster. No obstant, i degut a l’èxit de la venda anticipada d’entrades numerades que hem tingut els darrers anys, no hem volgut fer un pas enrere.

Per tant, oferirem la possibilitat de comprar les entrades anticipadament i numerades a taquilla, on un dels membres de la nostra entitat anirà a oferir-les tos els dijous i dissabtes a partir del proper 29 de novembre de 18 a 20 hores (que correspon al dijous just abans del primer espectacle).

El diumenge 2 de desembre a les 17,30 hores la companyia «Dreams Teatre» portarà al Teatre de Blanes «La Bella Dorment» i el diumenge 16 de desembre, també a les 17,30 la companyia «Xip Xap» posarà en escena «Una altra carta al Reis».

Descarrega’t la Programació de desembre de Rialles Blanes